Ildsteder

Ønsker du pris på ildsted ferdig levert og montert til ditt hjem?

Kanskje du også setter pris på at ditt gamle ildsted finner veien ut døren og rett på søppeldynga?

Vi hjelper deg!

Ved å fylle ut skjemaet under, vil du i løpet av få virkedager motta et uforpliktende pristilbud på det ildstedet du selv ønsker, inkludert montering og eventuelt bortkjøring av ditt gamle ildsted. Sammen med tilbudet følger en arbeidskontrakt, som kan returneres ferdig signert ved aksept av pristilbud. I tillegg til prisen, er det viktig at du også leser og forstår hva som er inkludert i ditt tilbud, og hvilke forutsetninger og vilkår vi stiller. Ved aksept av tilbud og signert arbeidskontrakt, vil vi ta kontakt for å avtale tid for montering.

Normal ventetid for montering av ildsted er mellom 1 - 8 uker.

Det er viktig at alle feltene blir fylt ut så nøyaktig som mulig, og at vi sitter med all nødvendig informasjon for å kunne gi deg som kunde et korrekt tilbud.

Er du usikker på hvordan du skal finne informasjonen vi krever? Ta en titt nederst på siden for noen enkle tips!

Ildsteder vi forhandler er følgende:

        - Jøtul               

        - Dovre

        - Nordpeis

        - Curve*

        - Contura*

 

Ved forespørsel om tilbud på ildsteder fra produsenter merket med *, vil det vanligvis ta noe lengre tid før du mottar pristilbud.

 

Vi vil i enkelte tilfeller kontakte deg på det oppgitte telefonnummeret, dersom vi føler vi trenger ytterligere informasjon.

Greie tips!

Skriv inn navnet ditt, eller til den som ønsker tilbud på ildsted. Er eieren av boligen en annen person, er det greit å legge ved dette i friteksten nederst i skjemaet.

Adresse er i første omgang adressen til boligen/leiligheten der ildstedet skal monteres. Dersom postadresse til mottaker er på en annen adresse, vennligst legg ved dette i friteksten. 

E-post er nødvendig for at vi skal ha mulighet til å sende deg et pristilbud på monteringen.

Telefonnummer er nødvendig dersom vi føler vi trenger ytterligere informasjon, eller for å gjøre avtaler.

Type ildsted er veldig viktig at du undersøker hva du ønsker, og hva som vil passe din stue, kjøkken e.l best. Dersom ildstedet du ønsker for eksempel skal ha sideglass som tilleggsutstyr, må vi vite dette. Det samme gjelder farge, emalje/lakk osv. Det du skriver er det du får pris på, selv om du hadde noe annet i tankene. Nettsidene til de forskjellige produsentene av ildsteder som vi forhandler, finner du lett ved et raskt google-søk. 

Boligens byggeår er greit for oss å vite for å få en viss forståelse av hvordan boligen er bygget opp. Byggeår for boligen finner du som regel i skjøtet til huset, i sikringsskapet, i forsikringspapirer e.l.

(tiår holder som regel for oss).

Hvilken type skorstein du har finner du som regel ut ved å se i sotluken. Åpne luken og les på innsiden av døra. Der står det f.eks Icopal elementpipe, Leca Venti eller noe liknende. Har du tegl-skorstein, ser du som regel dette enkelt bare ved å se inni skorsteinen etter å ha åpnet sotluken. 

Ønsker du at vi skal fjerne et gammelt ildsted i tillegg til å montere et nytt, skriver du Ja i feltet. 

Skriv inn hvilken etasje ditt nye ildsted skal monteres i, og gjerne gi en grei beskrivelse av fremkommelighet til plassen det skal monteres. Er det trange bratte trapper, eller er det langt fra parkeringen til inngangsdøra. Med andre ord, tenk på de som skal frakte ditt ildsted på 100-200kg fra bil og inn i ditt hus. 

Takk for din henvendelse!